Get the latest price?

Dieselgenerator kontrolpanel

30-07-2021

Betjeningspanelet tilhører styringen af ​​en dieselgenerator, som styrer og beskytter dg -sættet. Et kontrolpanel er normalt en gruppe skærme (controller, målere og målere), der angiver måling af forskellige parametre som spænding, strøm, frekvens, vandtemperatur, olietryk eller brændstofniveau osv. Det er normalt udstyret med knapper eller kontakter, der hjælper at betjene generatoren. Og betjeningspaneler kan også kombineres med en Automatic Transfer Switch (ATS) for at opretholde kontinuiteten i elektrisk strøm.

 

Disse målere og målere og controller er sat i et metallisk hus, normalt pulverlakeret eller malet korrosionssikkert, for at beskytte mod regn eller sne. Normalt er der to installationsmetoder: 1) panelet kan sættes op på selve dieselmotoren, som normalt er på generatorens side. De kan være hylde eller vægmonteret ved siden af ​​generatoren, hvilket er almindeligt inde i et kabinet eller interne applikationer som et datacenter; 2) eller de er monteret på dieselgeneratoren, der har vibrationssikre puder, der hjælper med at isolere betjeningspanelet fra stød. De er helt adskilt fra generatoren og er typisk store nok til at stå på egen hånd.

Generator kontrolpanelGenerator ControllerGenerator kontrolpanelGenerator Controller


Betjeningspanelet kan overvåge kritiske motorfunktioner såsom olietryk og kølevæsketemperatur og lukke generatormotoren for at beskytte den mod skade. Kontrolpanelet kan manipulere input fra sensorer for at hjælpe med at give feedback til genset -enheden til at klare sig selv. Jo mere avanceret kontrolpanelet er, jo flere ting kan det overvåge. Nogle kontrolpaneler har indbyggede displays, så en operatør visuelt kan kontrollere dieselgeneratorens funktioner. Nogle har fjernkommunikationsevne (baseret på indbygget WI-FI eller Sim Card-modul) til at advare personale om et problem


Kontrolpanel enheder er normalt designet og produceret af producenten af ​​dine dg -sæt. De fleste dieselgeneratorer har integrerede kontrolpaneler, der er integreret i produktet.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)